Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Andrzej Frączek Robert Nowak mariusz.t yaroo68 (4776 niezalogowanych)
604 Posty
Nicole po ojcu
(oppland)
Wyjadacz
a nie wiedziałam ze cos takiego istnieje dzięki patim przy okazji tego pałowania zyskałam tę stronkę dzięki...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
dampo napisał:
Witam czy ktoś moze mi to przetłumaczyć tak dosłownie? chce wysłać to o feriepenge www.cba-f.no/feriepengesoknad.aspx
Mam Miękkie serce , ponieważ prze okrutnie zmarzłem za rybach , a i tak za cholerę żadna nie dała się złapać ...! .
---
Czy ty pracujesz w tej Firmie !? .
---
I co z tej strony trzeba przetłumaczyć !? .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
oppland wez mnie nie oslabiaj
tu po prawej sa boksy sponsorowane ,trzeci od gory ,taki zolty >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>klik
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
604 Posty
Nicole po ojcu
(oppland)
Wyjadacz
patim napisał:
oppland wez mnie nie oslabiaj
tu po prawej sa boksy sponsorowane ,trzeci od gory ,taki zolty >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>klik

no to cie osłabie,bo nigdy nie wchodze na te reklamy z boku...nigdy a na ten link co weszłam to z ciekawosci co to jest kiedys taka byłam ciekawa wszystkich stron że pózniej okazałao się ze mam prawie cały dysk zjedzony przez baboki...dlatego nie właze teraz nigdzie...a ze ty zapodałes to wlazłam,także osłabiłam cię,no kazdemu się zdarza
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok